8. aug 2024

“Et skridt frem” – En hyggelig gåtur til fordel for Julemærkehjemmene

Vi er glade for at kunne støtte arrangementet “Et skridt frem”, som er arrangeret af Opus Group, der inkluderer bl.a. Athenas, Tikko og LearnX. For hver deltager, der går med, donerer Opus Group et beløb til Julemærkehjemmene.

Gåturen
Arrangementet finder sted i Odense, søndag d. 11. august kl. 12:30, hvor vi mødes på Engen ved Fruens Bøge og går langs Odense Å. Turen, som er knap fire kilometer lang, slutter tilbage på Engen. Tempoet er roligt og velegnet for alle aldersgrupper.

Formålet
Julemærkehjemmene arbejder målrettet med at bekæmpe mistrivsel og ensomhed blandt børn og unge. Ved at deltage i denne gåtur støtter du deres vigtige arbejde.

Deltag og mød landsformanden
Vi samler en gruppe, der deltager i denne hyggelige gåtur, og i år har vi den ære at have landsformand Jeppe Hedaa med os. Dette giver en unik mulighed for at møde KristenDemokraternes landsformand.

Tilmelding
Tilmelding er nødvendig for at sikre dit bidrag til Julemærkehjemmene og for at reservere plads, hvis du ønsker at deltage i efterfølgende hygge på Jensens Bøfhus ved Engen, hvor du kan købe en kop te, kaffe eller andet.

Deadline for tilmelding
Sidste frist for tilmelding er lørdag kl. 16. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til storkredsfyn@kd.dk med oplysninger om navn, antal voksne og børn, samt om du vil deltage på Jensens Bøfhus efter gåturen.

Vi ser frem til en hyggelig og meningsfuld dag sammen!

Jeppe Hedaa

Landsformand, KristenDemokraterne

Niclas Aarestrup

Formand, Fyns Storkreds, KristenDemokraterne