Værktøjskasse til indsamling af vælgererklæringer

Vi er påbegyndt indsamling af vælgererklæringer og har derfor lavet denne side, med materiale, som kan være relevant at bruge i denne forbindelse.

Hvis du vil download på computer, så klik på grafikken du vil downloade med højre musetast, vælg derefter download, gem som eller tilsvarende.

Vil du downloade på en iphone, så tryk og hold fingeren på den grafik du vil downloade. Efter noget tid kommer der en menu frem, her vælger du “Gem i fotos”. Så havner den i fotoalbummet på mobilen, hvor du normalt deler fotos fra.

Vil du downloade på en Android mobil, så tryk og hold fingeren på den grafik du vil downloade. Efter et øjeblik dukker en menu frem, her vælger du “download billede”. Så gemmes fotoet på din telefon og du kan tilgå det på samme måde som andre fotos på din mobil.

Her får du også lige en video, hvor formand Jeppe Hedaa kommer med vejledning og tips til at kontakte dine Messenger-forbindelser, med henblik på at indbyde dem til at afgive en vælgererklæring.

Tryk på ovenstående billide for at downloade folderen der er uddelt til storkredsformændende med de vælgererklærings-kits storkredsene har fået. Her kan læses noget om indsamling af vælgererklæringer også, samt hvilket materiale som findes.

Coverphoto til anvendelse på f.eks. Facebook

Grafik du kan benytte til opslag på sociale medier, som f.eks. Facebook, Twitter eller Instagram.

Nedenstående grafik kan med fordel benyttes på en mobiltelefon, så kan folk scanne koden direkte fra din skærm. Vælg grafik afhængigt af om du foretrækker at vise det på stående eller liggende skærm.

Disse nye polotrøjer koster 349,- kr. og du kan bestille dem ved at sende en mail direkte til john@nikitryk.dk